onsdag 26. oktober 2011

Gasspeis i borettslag

Service på fyringsanlegg og gasspeiser skal foretas årlig. Mange borettslag ettermonterer gasspeis i leilighet som tilleggsvarme. Faber gasspeiser benytter (direct Vent).

Dette er et lukket system som gjør at ildstedet er helt uavhengig av . Jeg har altså ikke mulighet for å sjekke min måler. Gasspeis må meldes, har jeg skjønt. Men hva skal til for å få gjort monteringen som egeninnsats og få noen til å melde dette.

Borettslaget ligger idyllisk til ved Frognerparken og Den engelske park, omkranset av store grøntområder. En gasspeis tar liten plass og det er enkelt å integrere den i boligens interiør. Har du ikke fått det med deg, så er det altså opplest og vedtatt at gasspeis er in. Gasspeis er ikke akkurat i ferd med å danke ut vedfyring, men . BARKALEITET BORETTSLAG VAR FERDIG BYGGET I 1978. BORETTSLAGET BESTO AV: TERRASSEBLOKKER.


Investerer du i en gasspeis, slipper du arbeidet med å sage og kløyve ve. Flere nyetablerte borettslag er utstyrt med fellesanlegg for gass. Gasspeis kan enkelt brukes av alle.

Det er en peis du tenner like enkelt som en lyspære.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...