mandag 31. oktober 2011

Sebra lekematte blå

Lekematte fra Sebra i ulike fine duse blå og grå toner. Lekematten passer like godt på barnerommet som i oppholdsrommet, og isolerer mot kalde eller harde . Lekematte fra Sebra i fine duse blå toner.

Lekematten passer like godt på barnerommet som i oppholdsrommet, og isolerer mot kalde eller harde gulv. Sebra Lekematte har en spennene puslespill-design der bitene består av duse fine blånyanser. Materiale: EVA-plast, helt uten formamid . Endelig en lekematte i fine farger!

Lekematten fra Sebra kan tas fra hverandre. Perfekt til barnerommet eller på stua. Sebra Lekematte Pastell Blå er en rund lekematte som har biter som kan plukkes fra hverandre. Barnet ditt kan øve på motorikken og sin logiske evne.


Den har nydelige blåtoner og har en myk overflate. Passer godt for små babyer som skal leke og ligge på gulvet. Sebra lekematte som er like pen som praktisk! Pent brukt til ett barn i ca mnd.


Del: Dessverre er denne varen utsolgt. Vi bestiller så fort som mulig :) Praktisk og fint lekegulv i gråtoner fra danske Sebra.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...