torsdag 24. november 2011

Betongbord stue

Vi har lagt mye arbeid i å kunne tilby stuebord som passer til våre sittemøbler slik at du skal kunne få alt til din stue på ett sted. Du finner flere varianter av bord; . BufretFlotte møbler og interiør til stua.

Her finner du sofaer og andre stuemøbler i ulike varianter og alle prisklasser. Sofabord i betong, egner seg like godt inne som ute. Et enkelt og tøft betongbord fra danske Hübsch med eikeben.


Betongbordet FlightDeck passer de fleste stiler og har fått klassikerstatus på rekordtid.

Men hva velger du - et råflott sofabord eller halve stuen . Vi er nå i gang meg å lage betongbord nr. Det første forsøket endte i egen stue grunnet noen barnesykdommer Denne gangen har vi vel lært? For hvorfor ikke åpne opp mellom stue og hems? Da vil rommet virke større og man . Salongen i stuen er perfekt, absolutt ikke noe å utsette på den, men vi har funnet en vi liker bedre og som vil passe bedre inn i den lille stuekroken.


Det meste i et hus kan du lage av betong. Til og med et bord som er som skapt til servering. Posts about betongbord written by millablogg. Superlekkert litet betongbord- perfekt som salongbord i en liten stue eller eller sidebord i estor. Orlando Sofa fra Bolia i farge Nougat – Betong bord Bolia – Marmor bord – Save skjenk Bolia – Skrivebord.


Moderne sofabord med plate i imitert betong og sort metallunderstell.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...