mandag 28. november 2011

Evo kirkenes

Treningssenteret ligger på Hesseng, km utenfor Kirkenes sammen med Rema 100 Intersport, Posten og Jernia. Du mottar en SMS med din adgangskode til EVO. Med dette verktøyet kan du studere hvordan kapasiteten på ditt senter utnyttes.


Du kan se hvilke dager og tidsintervaller som er de mest besøkte og . Hos EVO tror vi på individuell trening uten binding, fra kl. Vi har kvalitetsutstyr, lekre garderober og 18-års aldersgrense. Finn ditt nærmeste EVO senter og start treningen idag. Photos and videos taken at 'Evo Fitness Kirkenes' on Instagram. Vi mener det er plass til EVO-sentre til, sier Morten Hellevang.


EVO tester ut franchise-konseptet i Norge med senteret i Kirkenes. EVO Kirkenes-Hesseng - EVO - STYRKEN DU TRENGER Norges eneste treningssenter-kjede spesialisert på styrke- og kondisjonstrening. Alle som kommer får rabatt på PT-timer og er samtidig med i trekningen av Suunto pulsklokker. EVO Kirkenes - Hesseng søker etter deg som er brennende engasjert i å finne den beste treningsformen for hvert enkelt medlem.


Jeg er så heldig å få muligheten til å dele ut stk. EVO vennemedlemskap til en MEGET god vennepris. Her er det førstemann til mølla som gjelder. Vegard er systemutvikler og har spesialiseringen innen intelligente systemer. Han har bred kompetanse innen frontend- og . Browse all photos tagged with evokirkenes on Instagram photo and video.


Images on instagram about evokirkenes. EVO Kirkenes-Hesseng har besøksadresse E K Andersonsvei 99Hesseng. Selskapets navn i Brønnøysundregisteret er Fitness Group Nordic AS.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...