mandag 28. november 2011

Hvordan få treverk til å se ut som drivved

Hun skulle ønske det så ut som om det var snekret av drivved¿. Lett pussing med sandpapir for å få vekk smuss. Men jeg har også brukt beisen på helt hvitt treverk og fått helt autentisk drivved-look, sier Veronica Ervik.

Her skal dere få oppskriften på å lage egne baderomsmøbler. Jeg hadde lyst til å lage i ekte drivve men det blir solgt ut på finn. Planker, hvitt tre (helt vanlige tre planker, med cm i tykkelsen). For å finne høyden på møbelet må du dividere vasken din med eller cm og se hva du sitter igjen med . Tips: Du kan få til drivved fargen ved å lage en blanding av del.


Bleu Nature har mange flotte møbler laget med drivve og i Norge lager Drivved. Her er det viktig å pusse godt slik at du får vekk mesteparten av det grove. Omtrent slik skal bordet se ut før du begynner beisingen. Her trenger du ikke lenger hoppe for å få med alt fra topp til tå. Treverk kommer du til å se mye av i 2015.


Møblene er patinert på forskjellig vis for å se litt slitte ut,. Først slo vi skammelen noen ganger med en kjetting og dermed fikk treverket noen dype merker. Karin Almström fra Hjemmefikserne viser det hvordan du gjør det.

Jeg skal kle den ene veggen i stua med drivved. Ikke lett å få tak i har jeg funnet ut… Noen som har noen tips? Rått, røft og veldig enkelt å få til. Nå vil vi nemlig bo og leve med materialer som gjerne skal se så ubehandlet og uferdig ut som mulig. Hei:-) så utrolig genialt:-):-) dette skal så absolutt prøves ut:-).


Nedenfor kan du se hvordan du enkelt kan endre tre billige. Da er det en ganske smal sak å lage et trebord ut av glassbordet. Endresen har her brukt et Vittsjö glassbord til å lage et trebord med drivved-uttrykk.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...