mandag 28. november 2011

Hvordan sjekke om en nettside er ekte

Svindlerne opererer ofte på denne måten: De designer én nettside,. Vi har laget en sikkerhetstest du kan ta for å finne ut om du ser forskjell på falske og ekte nettsider. Du blir vist en serie av tilsynelatende like . Husk at det er enkelt å opprette en nettside som ser relativt profesjonell ut. Du kan sjekke hvem som har registrert domenet og hvor det kommer fra på Whois. Dersom du handler og betaler for varer på slike nettsider, er sjansen stor for at du aldri.


Forbrukerombudet blir jevnlig kontaktet av forbrukere som er usikre på om ulike nettbutikker selger ekte varer.

Før du handler i en nettbutikk du ikke har handlet i før, bør du sjekke om. Hvordan finne ut om nettsiden du handler på er trygg. Hvis du enda er i tvil etter å ha sjekket alt over kan du også bruke en nettside som heter Whois. Test om du gjenkjenner ekte og falske nettsider. SSL uthevet i grønt i adressefeltet Lær deg hvordan du gjenkjenner en sikker side.


EV) framkommer med SSL uthevet i grønt i adressefeltet Sjekk alltid nettadressen. Du kan sjekke ekteheten ved å klikke eller høyreklikke på hengelåsen og se sertifikatdetaljene. Da vil du se om sertifikatet er utstedt til webadressen du skal inn . Spør i butikken som fører designeren om hvordan man ser om det er ekte.

Dette er den ekte Speedy-vesken til Louis Vuitton. Du kan også prøve å kontakte rettighetshaver for å sjekke om det er en autorisert forhandler. Personen jeg står nærmest unnskyldte dette med at han via en nettside for ca. Så hvordan kan jeg finne ut om disse personene er ekte? Sjekk listen over de falske nettbutikkene for å unngå bomkjøp.


Disse produktene er hentet fra nettbutikker som selger ekte vare: Jakke fra Canada. Forbrukerombudets beste tips til hvordan du unngår å bli lurt. Forbrukerombudet har også et oppdatert svindel-galleri på sine nettsider, som gir en .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...