fredag 25. november 2011

Oppbevaring dusj

På et bad er det praktisk med gode løsninger for oppbevaring. Hos Comfort finner du et bredt utvalg av hyller, kroker, krokrekker og stativer til badet. Mangler du dusjhylle eller annen form for oppbevaring i dusjen?

Det finnes mange alternativ til smarte oppbevaringsløsninger i dusjen, og her får du en liten . Ta en titt på vårt brede sortiment av dusjtilbehør til fordelaktige priser! Vi har alt fra dusjstenger til dusjhyller og mye annet. Spiralslange til dusj med krom overflate.

Mitt første innlegg her på Byggebolig. Hos JYSK finner du alt du trenger til smart oppbevaring. Uansett om du mangler et nytt garderobeskap, en ny kommode, eller en bokhylle, har vi alt du trenger. Blogger og dekoratør Signe Schineller har valgt å tegne sin egen dusj som hun deretter fikk laget hos en glassmester.


Ser ikke helt hvor stor dusj du har, men IKEA er uansett din redning. Alternativt en sånn med sugekopper kjøpt . Ideen om en smart oppbevaring inne i dusjen har dukket opp i forbindelse med at vi gjorde en markedsundersøkelse hvor vi innså at folk .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...