onsdag 30. november 2011

Oso hotwater feil

Risiko for overoppheting i elektrisk tilkobling på OSO varmtvannsberedere av typen: For å kontrollere om dette angår Deres produkt, se merkelapp på toppen av . Alle som har slike beredere kan kontakte OSO Hotwater AS og vil da få tilsendt en ny elektrisk tilkobling. Utskifting av den aktuelle komponenten kan .

Norges største berederprodusent, OSO Hotwater, har avdekket feil på en elektrisk komponent fra en underleverandør, og advarer mot . OSO Hotwater har sendt ut advarsel om en rekke varmtvannsberedere. Nå tipser lesere om feil på flere beredere fra produsenten. Feilen skal være reparert på en god del av de berørte produktene, men.

Har du en varmtvannsbereder fra Oso Hotwater hjemme hos deg? Ti typer OSO varmtvannsberedere har risiko for overoppheting i elektrisk. Først trodde vi det var snakk om feilmontasje, men grundigere vurderinger og.


Sigurd Braathen, administrerende direktør i OSO Hotwater. Oso Hotwater har besluttet å sende ut informasjon til samtlige norske huseiere etter at det er oppdaget en feil på selskapets . Sigurd Braathen, administrerende direktør i OSO Hotwater, beklager sterkt at det er feil på noen av OSOs produkter og forteller at selskapet nå . Flere typer varmtvannsberedere fra Oso Hotwater har en feil ved en komponent som gjør dem brannfarlige. OSO Hotwater AS har i sommer sendt ut informasjon til samtlige norske. OSO Hotwater orienterte DSB om feilen med tilkoblingene i 201 og la kort tid senere .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...