fredag 23. desember 2011

Frisk duft i hjemmet

Frisk opp hjemmet med naturlige dufter. Strever du med å bli kvitt ubehagelige lukter i hjemmet? Planter som er naturlig aromatiske er til hjelp for å dekke over .

Sliter du med vonde lukter forskjellige steder i hjemmet? Så enkelt, blir kjøleskapet både rent og får en frisk duft. Du trenger en gryte, sitronskiver og urter som avgir duft.


Tipset er derfor å fylle opp hjemmet med planter og blomster.

Det er sunt å få inn frisk luft i huset, selv om det er kaldt ute. Dufter det ikke like godt i bilen lenger? Jeg har lyst at det skal lukte deilig vanilje eller friskt og rent. God lukt i huset - hva bruker dere - Åpent forum - Doktoronline.


Og jeg syns ingenting lukter bedre en et rent og deilig hus med masse frisk. Hvis jeg vil ha noe ekstra duft, så bruker jeg å brenne oljelampe. Ventiler finner du somregel over vinduer for friskluft inn og. Har prøvd denne nå en liten stun og den gir en god og frisk lukt.


Hjemmet ditt vil alltid lukte NYDELIG etter at du har sett dette.

Er det ikke deilig når det lukter friskt og godt hjemme? Blir det ikke litt kvalmende med duftlys-duft i huset hele tiden?

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...