tirsdag 6. desember 2011

Hvordan skifte låssylinder

Noen nøkler er på avveie, og jeg skulle ha skifta låsen. Det holder vel å skifte sylinderen? Noen som vet hvordan man gjør dette? Noen som har anelse om hvordan en kan fjerne låssylinderet som er avbildet under? Det er en bitteliten skrue i form av umbraco, men den har . Jeg trenger å demontere en Assa Abloy lås.


Den har runde kopper rundt lås og håndtak med små umbrakoskruer på siden. Når skiftet du lås på ytterdøren sist? Du skal bytte lås langt oftere enn du tror. Er det noen her som vet hvordan man kan bytte lås på ytterdør?


Er det noe man må ha fagfolk til å gjøre, eller kan man gjøre det selv? Vaktmester skiftet, all is good tenkte jeg og ville få saken ut av verden. Hvordan du da kan forvente at det skal koste halve prisen, er ikke godt aa si. Utleie av bolig, låskasse på verandadør har havarert. Skifte ut billås - Teknisk og trimminginnlegg27.


BufretViktig å undersøke før du skifter lås.

NL Garanti Når du skal bytte lås er det nødvendig å vite hvilke mål den nye låsen skal tilpasses. Medlem; Pip; Innlegg: Skrevet June 20- 10:10. Vi har kjøpt hus og har tenkt å skifte låsen.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...