onsdag 7. desember 2011

Impregnering av betongfliser

Vi anbefaler denne impregneringen til våre ubehandlede (rå) betongfliser. Vi anbefaler at man tillegg impregnerer flisene en gang til før fuging med Fila Hydrarep (Fila Fob) og to til tre . Olje og vannavvisende impregnering, ideel til ba der fuger og flis ofte blir utsatt for både olje, vann, hudfett, kalk og andre.

Jeg har falt fullstendig for en flistype som må impregneres, både ved legging og deretter et par ganger i året. Overflaten på betongflisene er ubehandlet. Med impregnering og hard bruk så er det blitt et slags patina-preg på gulvet.


Keraseal brukes til innendørs impregnering av keramiske fliser og fuger mellom porøse fliser, naturstein og teglstein.

Beskytter mot misfarging, saltutslag, støv. Med STEINFIX kan du på en enkel måte impregnere, polere, rengjøre og ta bort flekker på naturstein, betong, terrazzo, fuger, keramisk flis m. Betongfliser har en annen oppbygging enn keramiske . Mega Flis hadde noen produkter som het Movin som impregnerer men. Forresten har jeg gitt opp tanken på å legge betongfliser på badet, jeg . Impregnering er en behandlingsprosess for å gjøre ulike materialer (for eksempel trevirke og tekstiler) motstandsdyktige mot vann og fuktighet.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...