torsdag 15. desember 2011

Isola vindsperre

Isola Veggpapp er en asfaltimpregnert forhudningspapp som er beregnet brukt som vindsperre på den kalde siden av isolasjonen i yttervegg, tak og gulv. Isola Vindsperre Tape Ser en svært klebesterk og aldringsbestandig spesialtape til forsegling av omlegg, detaljer og tilslutninger i vindsperre produkter. Soft Vindsperre er et svært støysvakt vindsperreprodukt spesielt utviklet for bruk i alle typer luftede takkonstruksjoner.

Vindsperren består av en spunnet filtduk av . Vindtetting og fuktsikring av vegg. Soft Vindsperre benyttes til vindtetting og beskytter veggkonstruksjonen effektivt mot fukt. Nei, - vindsperren vil ha full funksjon ( vindtett, vanntett og diffusjonsåpen ) uansett hvilken vei den monteres.

Kan Soft Vindsperre benyttes i konstruksjoner hvor . Isola Vindsperre Tape UV er en svært klebesterk og aldringsbestandig spesialtape til forsegling av omlegg og tilslutning til detaljer i UV bestandige vindsperrer. Soft Vindsperre er en diffusjonsåpen vindsperre fra Isola. For vindtetting og fuktsikring av tak og veggkonstruksjoner. Spunnet i ett sjikt hvor hele duken er en sterk, aldringsbestandig og svært fuktsikker membran. TYVEK SOFT er en vanntett, vindtett og pustende vindsperre som egner seg svært godt til vindtetting av isolerte og uisolerte yttervegger.


Vindsperre for tetting av plateskjøter og tilslutninger til vinduer og dører. Vindtett, vanntett og diffusjonsåpen. Les mer om Isola Soft Rims vindsperre 15x1m.


For reparasjon, forsegling og tilslutninger av Soft vindsperre til andre bygningsdeler. Dette temaet har vært diskutert litt i en annen trå men ville skille . Isola lanserer neste generasjons vindsperre basert på. Soft Vindsperre som har vært en suksess på det norske . ISOLA IMPR FORHUDNINGSPAPP 20M 850 Rull, Kjøp. TG 20Tyvek Vindsperrer og Isola Stag.


TG 200Baros Vindsperre Isola as 01. Isola Vindsperre Tape SSpesialtape til forsegling av omlegg, detaljer og tilslutninger i vindsperreprodukter. Kan også benyttes til forsegling av vinduer og . Tyvek Vindsperrer leveres i fire varianter; Soft.


Vindsperre, Soft Xtra Vindsperre, FireCurb Soft. Vindsperre og UV Facade Vindsperre. Isola Rørmansjett er en rask og sikker løsning når det skal bygges tett etter gjeldende.


Forsegling av omlegg, detaljer og tilslutninger i vindsperre produkter. Isola Tyvek Komplett Deal er et smart og helstøpt konsept som gjør det enkelt å bygge. UV bestandig vindsperre for vegger med åpne spalter opp til mm. Tapen kan benyttes til forsegling av overganger og tilslutninger . Ny pris kr 30- 400- avhengig av rabatt. Your browser does not currently recognize any of the video formats available.


Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Isola Soft Xtra Vindsperre, markedets mest diffusjonsåpne vindsperre, er utviklet for å møte et stadig tøffere klima, mer ekstremvær og skjerpede .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...