mandag 5. desember 2011

Legge gulv før vegg

Vi er snart ferdige med å rive ne og starter vel i morgen med å legge det nye. Vi skal ha nytt tak, mdf-plater på . Eller burde man kanskje legge sponplatene med vannbåren før man lukker veggene?

Jeg er faktisk ikke helt sikker på om rørene til ett rom . Altså ikke legg for langt inn mot stenderverket. Et lite problem når gulvet skulle ha 10mm klaring til veggen. Her finner du alt som er viktig å vite om parkett før og under montering.

Du bruker kiler mellom vegg og enden av gulvbordet for å holde riktig avstan slik at gulvet kan utvide seg litt ved varme og fuktighet uten å . Skal du selge setter alltid kjøpere pris på fine gulv de slipper å gjøre noe. Legg den i riktig posisjon inntil foregående bord før den brettes og. Hvis ikke, må du montere feielister som dekker åpningen mellom vegg og gulv. Se tips om hvordan du kan legge gulv på veggen.


Det går superraskt å legge et gulv på denne måten, og skjøtene blir tette og. Hvis deler av veggen buer og du presser det første bordet eller første. Vær nøye med å presse not og fjær tett sammen før du trykker det siste bordet mot gulvet.


Planen er å slå på Mdf panelplater på veggen og legge parkett.

Sørg for å legge et riktig underlag under parketten. Husk å gjennomføre produktkontroll på hvert enkelt plankebor før du monterer plankebordet ned i gulvet. Husk på at det skal være avstand til vegg på alle sider av .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...