onsdag 14. desember 2011

Lite skrivebord

Hos JYSK har vi alltid gode tilbud på PC-bor databord og skrivebord. Vi har et stort utvalg av billige skrivebord i forskjellige materialer og design. BufretLignendeTa en titt på vårt sortiment av rimelige PC-bord til hjemmekontoret! Vi har arbeidsbord i en mengde ulike størrelser, designer og materialer.


BufretLignendeSe vårt sortiment av billige skrivebord for stasjonære PC-er til hjemmekontoret! Mangel på plass og intet skrivebord?

Med et lite skrivebord fra Møbel24. Skrivebord og kontorstoler til hjemmekontoret - Skeidar. BufretSelger et lite skrivebord grunnet plassmangel. En del slitt pluss at det er hull bak på bordplaten (har antakelig vært et speil der tidligere). Mål Lengde: 1cm Bredde: cm Høyde: cm.


Et morsomt og praktisk skrivebord til de som har mindre plass. Og med et enkelt håndgrep kan du dreie platen slik at du får et lite skrivebord.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...