mandag 26. desember 2011

Nedfelt servant bad

Servant: Toppmontert, vegghengt, møbelservant, gulvmontert, frittstående servanter, m. Levert av Norges største nettbutikk innen baderom. Rund design servant for det moderne baderom!

Her finner du servanter og baderomsvasker til lavpris. Se utvalget vårt av benkeplater til baderom, badvasker og helstøpte servanter her på siden. Kjøp raskt og enkelt online på Nettoline.


Utforsk sortimentet av rimelige servanter og vasker til baderommet.

Vi har enkle og doble servanter i en mengde ulike designer, stiler og størrelser. Et lekkert bad gjør morgenrutinene mindre rutinepregede. Her spiller vasken en avgjørende rolle.


Lekker design betyr selvfølgelig mye, men det er også viktig å . Vi har mange funksjonelle skapløsninger for baderom. Velg mellom heldekkende eller nedfelt servant, og benkeplater i laminat, heltre eller stein, alt etter dine . Saga porselen kan leveres i cm, cm, 1cm og 1cm med enkel kulp, i 1cm med dobbel kulp og i 1cm med dobbel kulp. Bad og hytte senteret innehar et stort sortiment av vvs-produkter fra de beste leverandørene.


Få varene direkte sendt hjem med posten - eller hent.

Vi leverer modeller for montering på benkeplate, vegghengt eller nedfelt på servantskap. Til utvalget av servanter tilbyr vi matchende blandebatteri. Se bilder og ta kontakt med oss direkte om du har spørsmål.


Starck servant Ø5mm nedfelt i halvsøyle med håndkleholder. Komplett servant og halvsøyle med h. Bad VaskeroVask Armatur. Servant skal enten være over benkeplaten, eller nedfelt, og den skal være i starten av 120cm skapet . GRØNT PÅ BADET: Har du plass, gjør du badet mye mer innbydende ved å. Let etter morsomme, underlige servanter, for eksempel i stein. Vi skal pusse opp et ba og jeg har lyst til å bruke gamle møbler. Ser for meg en vask nedfelt i en sjenk.


Den smarte servantbenken på badet er enkel og rimelig å bygge. Det unge paret valgte å lage et servantskap av lette isoporplater kledd med fliser. Unoform benkeskap med nedfelt servant og veggmontert toalett.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...