onsdag 21. desember 2011

Skioppheng garasje

Få orden på ski og staver i boder og garasje, hjemme og på hytta. Dette norskproduserte skiopphenget er unikt da det kan benyttes både i taket og på veggen. Elastiske spennbånd til alt som skal festes!

Inneholder to cm, to cm, to cm og to 1cm spennbånd. Dette norskproduserte skiopphenget er unikt i den forstand at man kan. Nå kan man enkelt få orden på ski og staver i boder og garasje, hjemme og på hytta!


Smarte oppbevaringsløsninger er alfa og omega i garasjen, og det skal ikke så mye jobb til for å få orden i kaoset.

Dette norskproduserte skiopphenget er unikt da det kan benyttes både i taket . Solid materiale som skrues fast på veggen. En smart og plassbesparende løsning. Min morfar har en vegg i garasjen hvor han har snekret opp x antal tynne lekter vertikalt med en. Nytt og plassbesparende skioppheng.


Nettbutikk med stort utvalg av klær, treningstøy, barneklær, herreklær, dameklær, regntøy, festdrakter og mye mer. Idar Vollvik sørger for at hos oss finner du alt .

Gjør som Marit-få system på skiene og stavene ! Da så han behovet for å finne en god løsning på ski og kaos i garasjen. Komplett oppheng for ski og staver – perfekt til hytta eller i garasjen. Sett utstyret i denne praktiske kroken som passer like godt på hytta . DownloaComment,Like skioppheng Photos and Videos Shared by Various. Instagram Photo - Orden i skiboden eller garasjen ta en tur . SKIPEG er en genial norsk oppfinnelse for å få orden på ski og staver i garasjen eller boden.


Skioppheng for langrennski for salg, rubrikkannonser Norge, Til salgs, Hage, oppussing og hus Garasje. Med skipeg blir dette enkelt og genialt!

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...