torsdag 1. desember 2011

Skydedøre garderobe gør det selv

Vi viser dig, hvordan du selv bygger et garderobeskab med skydedør, skillevæg med indbygget skydedør, eller forvandler en almindelig dør til skydedør. Et klædeskab fra gulv til loft og fra væg til væg til under 30kroner. Det lyder for godt til at være sandt.

Men ikke desto mindre er det prisen på dette skab, som . Design din egen garderobe med Build by Modulias skydedørs løsning, så får du. Modul Zero, begge af høj kvalitet og designet efter gør-det-selv principper. Gør-Det-Selv garderobeskab er den billigste løsning fra 30kr.

Celebert garderobe tilbyder billige gør det selv garderobeskabe i bedste kvalitet. Skal du have skydelåger eller garderobeskabe på mål? På klædeskabe fra møbelfabrikker er dørene for det meste finerede, dette kan du nok ikke gøre, da det kræver specielle maskiner. Byg selv dit klædeskab med GarderobeXperten - så får du det lige, som du vil have det.


Vi er eksperter i alt hvad der har med byg selv klædeskabe at gøre. På HTH's E-shop får du et stort udvalg af garderobeskabe, der kan bestilles og købes online. Find en model og en størrelse der passer til din bolig.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...