mandag 12. desember 2011

Støtdempere bil

Fyll i ditt regnummer så vises kun deler som passer din bil. StøtdemperBufretLignendeDen mest kjente bruken av støtdempere er på biler, men brukes også i for eksempel rullebrett. Uten støtdempere ville en bil hoppe av gårde på fjæringen sin .

Støtdempere brukes ikke bare for komfort. Støtdempere mildner interaksjonen mellom hjul og vei og stabiliserer bilen. Passer til biler med standard understell.


Defekte støtdempere er dessverre altfor ofte årsaken til alvorlige ulykker i trafikken.

Dersom en bil har dårlige støtdempere, kan dette innebære at bilens stabilitet er svekket - noe som kan resultere i at bilen lettere skrenser. Man sier jo at det å skifte støtdempere er som å gå til frisøren, det er ikke før. Så lenge bilen har vært i mitt eie har støtdemperne ikke blitt skiftet, og jeg er . Kjøp Støtdemper online på fordelaktige priser fra NK, Vaico, Sachs, Mapco og andre Suspensjon auto deler produsenter på Reservedeler-Online.


SJEKK FORHOLDENE: Det skader ikke å sjekke støtdemperne en gang. Det sier en god del om hvordan situasjonen kan være på en bil som . Vi har et stort tilbud av støtdempere, fjærbein, fjærbensfester og fjærhylser til høy kvalitet utviklet for å matche egenskapene for nettopp din bil.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...