torsdag 29. desember 2011

Tapetlim pulver

Det er ergerlig å stå uten tapetlim når du først er i gang med å sette opp de nye tapetene. Risikér ikke det, men sørg for å ha tilstrekkelig med lim. På et tidspunkt var tapetlim laget av mel og vann.

I dag er det ferdige mikser og pulver på markedet. Hvis du velger et pulver, er det viktig å blande det riktig, slik . Ferdigblandet, vanntynnbart lim basert på stivelse og polymerdispersjon. Handle Tapetlim FG Universal Spesial Pulver billig, bekvemt og sikkert på nettet.

Hos Flügger får du blant annet tapetlim, tapetbørste og vegglim. Se vårt utvalg av tapetverktøy her! Tapetlim som er rosa i våt tilstan men som tørker transparent. Boksen på 200g gir inntil liter lim avhengig av tapettype. Vad förargligt det är att stå där utan tapetlim när det är dags att sätta upp de nya tapeterna.


Se till att köpa tillräckligt med . Bland medfølgende non-woven pulverlim. Hell pulveret langsomt i fire liter kaldt. Vi har tapetklister som du kan köpa som pulver.

Pulvret späder du ut med vatten för montering av.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...