mandag 9. januar 2012

Kjellerstue innredning

Går du med tanken om å innrede kjellerrom? En kjeller kan innredes til det meste, men det er en rekke ting du bør tenke over først. Roterommet ble innredet til en lekker kjellerstue, med mange originale grep.

En innredet kjeller kan bli utleiedel, generasjonsbolig eller ekstra . Holder på å innrede en liten kjellerstue og trenger litt råd og tips for at det skal bli et innbydende og koselig samlingssted for familiens yngste. Rørene skjules, gulvet dekkes av fliser og veggene og taket males. Slik forvandler vi en forsømt, mørk og nedslitt kjeller, til en lys og hyggelig del av huset.

Har kvm (x 70) stort kjeller-rom som jeg skal innrede til kjellerstue. Kjelleren er fra 19og er uisolert, men den er godt drenert. Et rom jeg tenkte å ta for meg idag da ble derfor kjellerstuen. Denne anvisningen behandler ombygging av kjeller til boligrom i egen bolig, det vil si bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel.


Anvisningen gir oversikt over krav . En innredet kjeller kan bli utleiedel, et ekstra oppholdsrom for familien eller generasjonsbolig. Lasse Evensen, avdelingsleder for Norges .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...