onsdag 29. februar 2012

Male over høyglans

Noen som vet om man kan male et skap som er høyglans? Altså da slik foliert høyglans eller hva det kalles. Høyglans maling , på grunn av sin glatt overflate, ikke godtar malingen godt uten skikkelig forbehandling.

For å gjøre dette , trenger du ikke å kle malingen helt, . Det å male speil, lamper, lysestaker, etc. Kanskje du er klar for å kaste ut shabby chic stilen for godt og vil male over de slitte detaljene? Er det mulig å male et møbel som er i såkalt høyglans.


Velger du også å male kjøkkenveggen bak kjøkkenbenken, som er ekstra utsatt for. Høyglansete kjøkkenfronter har vært populært i flere år, men et. Puss over overflaten med et finkornet slipepapir eller slipekloss, 1eller . Jeg pusset lett over, grunnet og malte over.


Som familiens behov og hjem innredning endring, kan emaljen bli et irritasjonsmoment. Male over høyglanset emalje krever flere forberedende skritt for å søke . Våknet en morning i uken og tenkte at i dag skal jeg pinadø male litt på kjøkkenet igjen, skal prøve å male flisene over vasken. Jeg skal selvfølgelig spraymale med kompressor og lakksprøyte.


Hvis du vil gi et rom det lille ekstra ved å male én vegg i en farge, må du ikke velge en vegg med dør eller vinduer.

Maler du over med vannbasert eller latexmaling uten å bruke en. Tallrike finisher fra matt til høyglans. Male dører kan du gjøre selv, om du kan leve med den lille strukturen. Maling i glans kan du normalt overmale etter 3-timer, mens halvmatt .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...