onsdag 29. februar 2012

Petter northug

Petter Northug vokste opp i Framverran i Mosvik med foreldrene John Northug og May Fredly Northug. Han er storebror til langrennsløper Tomas Northug og . Anna Haag har vært i samme skimiljø som jevngamle Petter Northug i en årrekke og beskriver ham som meget beskjeden i hverdagen.

Søndag svarte kroppen som den skulle i Norgescuprennet. Nå har Petter Northug planen frem mot femmila klar: – Jeg er optimist. Her får du nyheter og oppdateringer direkte fra Petter og hans team!


Den eneste offisielle Facebooksiden for Petter Northug Jr.

PÅ MED STARTNUMMERET: Det har ikke blitt mange skirenn på Petter Northug denne sesongen. Men lørdag og søndag står han etter planen . Emil Iversen forlot Lahti-VM i skuffelse etter han ble vraket til 15-kilometeren. Petter Northug (31) er fullstendig uenig i uttaket til .

Anders Aukland er klar på at det ikke er trening som avgjør om Petter Northug (31) tar medalje i VM. VIERUMÄKI (VG) Petter Northug (31) har valgt å trekke seg fra plassen som 12. Petter Northug (31) har tre muligheter igjen til å ta en seier denne sesongen.


Han tror det hadde økt vinnersjansene om han hadde stått over . For dag siden - Petter Solbergs nye teamkompis Johan Kristoffersson (28) har minst én ting felles med Petter Northug: Han har slått Calle Halfvarsson på ski. Petter Northug drar til Sibir for å delta i Ugra skimaraton førstkommende lørdag. Northug drar torsdag, bekrefter manager Are Langås overfor . Russiske Sergej Ustjugov (25) tok en overlegen seier i Ugra Skimaraton.


Petter Northug hadde lite å stille opp med mot det russiske skiesset. Finske og russiske skiløpere er glad for å se Petter Northug tilbake i gammelt slag.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...