mandag 27. februar 2012

Tid for hjem reprise

Akustiske stuatid for hjem - treff - Se. BufretLignende(Tid for hjem) Norsk livsstilsprogram. Kjersti Bergesen, håndverkere og designere får frie tøyler til å pusse opp et rom i en bolig.

Disse produktene ble brukt i Tid for hjem. Se produktlisten til Tid for hjem-kjøkkenet. VM sender reprise en gang mens dere sender nye program. LADY er stolt sponsor av ”Tid for hjem”, et oppussingsprogram som starter sin 13. Sendes tirsdager, med reprise på søndager.


Vi gleder oss til den niende sesongen med Tid for hjem hvor Jotun og LADY er leverandør av maling. Vet noen når episodene går i reprise? Jeg gikk glipp av programmet i går. Og som vanlig prøver vi å gjøre det beste vi kan så håper vi seerne finner mye inspirasjon, sier Kjersti Bergesen, programleder for Tid for hjem. Resultatet ser du i episode av sesongens Tid for hjem.


Episoden ble sendt på TV tirsdag 17. Såh, straks klart for en ny sesong med interiørfiksing som bare vi gjør det :-). For de som følger programmene kan jeg trygt love at i år blir det .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...