tirsdag 27. mars 2012

Casco premium vegglim

Sortimentet av vegglim er bredt, ettersom resultatet blir bedre når limet er helt tilpasset til tapettypen. Vegglim med meget god heft som er lett og smidig å påføre. Egnet til alle tapeter i tørre rom.

Vegglim Premium er et dispersjonslim på PVAc basis for montering av tekstil- og vinyltapeter med papir eller non-wowen bakside. Meget god heft, samt lett og smidig å påføre. Overmalbar 8-timer avhengig av tapet og temperatur.

Ved finere underlag kan Casco Premium benyttes. Pass på at montering skjer i vått lim. Casco Premium er et dispersjonslim på PVAc basis for montering av fiber-, tekstil- og vinyltapeter, glassfiberstrie og miljøtapet, på de fleste underlag i tørre rom.


Produkttekst: Vegglim med svært god heft og lang åpentid. Premium er beregnet til glassfiber, jute og tekstiltapeter med papir bakside, vinyltapeter med papir- .

Skal tapetsere i morgen, og på tapetlimet vårt står det at tørketiden avhenger av underlag og tapettype. Relevante, identifiserte bruksområder for stoffet eller blandingen, og ikke-anbefalt bruk. Duken har et slags tynt skum på baksiden. Kjøpt helt standard Casco Premium vegglim.


Casco Vegglim Premium og Flügger glassfiberfilt. Kan ikke se noe om tørketid hos Casco på dette limet, og har alltid tatt meg god tid før og ikke . Hos Casco er ikke helse og miljøhensyn bare flotte ord – de er en svært reell. Vegglim som er lett å påføre, for de fleste typer tung tapet, f. Ved grove underlag som skal bli slette, brukes. Vägglim premium Vägglim till tunga tapeter.


Casco endrer utseendet på sitt vegglimsortiment.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...