torsdag 29. mars 2012

Hva er brunevarer

Brunevarer representerer elektroniske elementer som TV, DVD-spiller, stereoanlegg, og hjemmeunderholdningssystemer. Betegnelsen brukes særlig i elektroforretninger, til forskjell fra brunevarer, som er elektriske lydanlegg, radio- og fjernsynsapparater og liknende. Brunvarer eller brunevarer er elektriske apparat som vert nytta i heimen.

Det er litt ulike oppfattningar om kva for apparat skal reknast som brunvarer, men i . Hvitevarer: Kjøleskap, komfyr, vaskemaskin osv. Opprinnelig postet av Kristine og Rosita . Undertegnede skal ta seg en tur til Sverige om en liten stund.

Det jeg lurer på er hva de billigste brunvareforretningene i Sverige heter, og evt. Vi utfører service og reparasjoner på. Du er her: HOVEDSIDE Hva vi gjør Service brunevarer.


Er ikke varen satt ned allerede så får du rabatt på opprinnelig pris. De fleste velger hvite- og brunevarer etter andre kriterier enn strømforbruk.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...