torsdag 26. april 2012

Fossline kjøkken

Kjøkken med perfekte detaljer og gjennomgående kvalitet er en selvfølge hos oss. Vi tilbyr kjøkken i alle prisklasser og i alle stilarter. Fossline norske kvalitetsinnredninger i år!

Kjøkken, ba vaskerom og garderobe, vi har det store utvalget! Fossline har flere kjøkken i forskjellige kategorier som Premium, Variant og Komfort. Last ned kataloger for å se de ulike kjøkken-, bad-, vaskerom- og garderobeløsningene vi har.


Her finner du også veileding for montering og vedlikehold.

Planlegg ditt kjøkken med hjelp av våre kjøkkenkonsulenter. Våre dyktige konsulenter gjør en grundig jobb for at du skal få et bra kjøkken. Vi har satt sammen et stort sortiment av innredningsdetaljer for skuffer og skap for deg.


Her finner du en rekke produkter som forenkler . Bad - Fossline baderomsinnredninger leveres i et stort og bredt sortiment - fra innovative og stilrene til klassiske og tradisjonsrike baderomsløsninger. Det er kanskje ikke mange som vet at man kan kjøpe flotte Fossline kjøkken i flere prisklasser og mange modeller og velge i, fra Foss Snekkeri. Foss Snekkeri har levert kvalitetskjøkken sidan 1955.


Dei har modellar i alle stilartar og prisklasser.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...