onsdag 25. april 2012

Nattåpent sartor

Sartor Storsenter ligger på Straume i Fjell Kommune, ca. Senteret har 1virksomheter og er en del av Sotra Kystby. Sartor Storsenter, Straume, Norway.

Sartor Storsenter ligger på Straume i Fjell Kommune. Sjekk ut Sartoravisen for tilbud:) På sentertorgene: Kl. Logg deg inn eller opprett en konto for å se mer fra Sartor Storsenter på Facebook.


Få rabattkoder og finn de beste katalogene og tilbudene fra Sartor Storsenter i Straume.

Kom på den store handledagen på Sartor Storsenter! Meld deg på Black Friday så du får få vite om alle de knallgode tilbudene FØRST! Nå starter innspurten til jul med nattåpent . Sartor Storsenter er et kjøpesenter og ligger i Straume i Fjell kommune på øyen Sotra ca. Bergen sentrum, og er en del av Sotra Kystby.


Sartor Storsenter info og åpningstider. Se i menyen og kataloger av butikker i Sartor Storsenter. Title: Sartor Storsenter, Author: Oktan, Name: sartor_48827-issuu-. Første mulighet til tidlig julehandel er Nattåpent på Sartor i morgen, .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...