fredag 27. april 2012

Septiktank krav

Trykk på spørsmålene for å se svar. Hvilke krav stilles til septiktank og avløp? Nei, kommunen kan i lokal forskrift fastsette lokale krav som avviker fra de .

Septiktank med sandfilter blir fort mye dyrere enn 50-60k. Vedlikeholdsavtale slipper man ikke unna, tror det ligger på rundt 4-5k pr år. Det er ifølge regelverket ikkje krav om dykk på innløpet til tanken (ikkje innteikna). Fungerer ein septiktank slik den skal, vil det i utløpet frå 3.

Kravene i denne forskriften erstatter kravene i § 12-til § 12-i den sentrale. Hun beskriver følelsen hun fikk etter å ha fått et krav fra Askøy kommunene om å installere septiktank på eiendommen innen fem uker. I tillegg stiller forurensningsloven med forskrifter krav til utslipp av . Harmonisert standard for prefabrikkerte slamavskillere; NS-EN 12566-1: 2000+A fastsetter krav til prefabrikkerte slamavskillere og tilbehør for . Slamtømming for 20vil være på fastlandet.


I tillegg vil næringstanker, store tanker (over m3) tømmes, samt tette tanker og i tilknytning til . For utslipp til sjø vil det for de fleste være krav om at slamavskilt avløp må.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...