tirsdag 29. mai 2012

Justere skjev ytterdør

Ikke nok med at en ny dør pynter opp - det er også penger å spare i fyringsutgifter. For å tilpasse døren perfekt til karmen kan det være nødvendig å justere på hengslene. Gilje Ytterdører kommer med hengsel Abloy N3548-110TMKSS-CE.


Sådan retter du en dør der går på, eller binder - Duration: 4:01. Blir de utsatt for ujevnt press mot karmen over tid blir de garantert skjeve også. Monteringsanvisning: (Gjelder også paneldører).


Ytterdør subber i terskel - posted in Åpen Post: Nå er jo dette VBF, så jeg tar.

Jeg har tatt av de og justert slik at døren ikke subber, og vært fornøyd med det. Men det hjelper jo ikke når døra står skjevt i forhold til karmen. Hjelp til å montere din dør riktig.


En feilaktig montert karm kan føre til at etterjusteringer av døren blir vanskeligere, at dørbladet ser skjevt ut og at du får glippe . Husdører justeres ved at man bøyer hengslene . Glippe mellom dør og karm - posted in Hus, hage og oppussing: Hei! Døren er veldig skjev, nesten helt tett nederst ved døren og så blir sprekken.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...