mandag 28. mai 2012

Yttergang inspirasjon

Hallen er det første besøkende ser. Vis personligheten din, og lag praktiske fine løsninger. En god gang er først og fremst en gang som virker.

Det innebærer at du har et sted å henge fra deg yttertøy, sette fra deg sko, pluss et minimum . Hent inspirasjon fra Kazuhide Takahamas hyller for Cassina, fyll på med store speil og . Det første du møter når du selv kommer hjem, eller der du ønsker gjestene velkommen. Finn entreen som ønsker velkommen på ditt vis.

I entrégalleriet kan du se kombinasjoner av kles- og skooppbevaring, . Her viser vi frem noen av bidragene som ikke er blitt plukket ut til finale, men som er så inspirerende at vi ikke kan la de gå forbi i stillhet. Det er hyggelig å komme inn i en gang som både er ryddig og fin, så går du med planer om å gjøre noen forbedringer er det bare å sette i gang. Her får du noen tips til smarte og billige.


Alle hjem har et inngangsparti, uansett om entreen er stor eller ikke er der i det hele tatt. På IKEA har vi entréløsninger for å gjøre . Hei alle, håper dere har en fin start på uken :) Dere som har fulgt bloggen min en stun vet at vi har et gammelt hus som vi pusser opp.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...