tirsdag 26. juni 2012

Olje kjøkkenbenk matolje

OLJE REGELMESSIG: Olje benkeplaten i heltre to-tre ganger i året,. MATOLJE: En nøytral matolje av billigste sort er alt Andreas Viestad . Jeg har funnet ut at rapsolje er er praktisk å ha i hus, god til matlaging god til å olje møbler og andre ting av tre med.

Matolje er ikke herdende olje, treverket vil dermed være dårlig beskyttet mot flekker og søl. Stikkordene er jevnlig påføring av olje, og dyprens hvis du har slurvet med. Det er imidlertid viktig at du bruker et rensemiddel som passer til den oljen du . Det harskner, og når man tørker av så forsvinner meste av oljen igjen.


Med litt omtanke og olje unngår du sprekker og misfarging. Er det noen måte å bevare flaten på med feks å olje eller lignende? Bruk samme type olje som på heltre kjøkkenbenker. En velpleid heltre benkeplate kan bidra til å smykke kjøkkenet og løfte rommet visuelt.


Men som kjent - det er bare diamanter som varer evig. Kjøkkenbenk, Søl, fuktighet, varme, kulde og hard behandling. Noen anbefaler spesialolje, andre bruker matolje.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...