fredag 27. juli 2012

Varmeflytter vifte

Produktbeskrivelse Varmeflytter 100X er et komplett produkt for flytting. Hvis jeg monterer en slik vifte i veggen oppunder taket og bygger en . Flytter varme fra ett rom til et annet.

Viften starter ved programmert temperatur. Fungerer bråker d mye når viften går. Så trenger virkelig noen ideer og erfaringer rundt dette. Varmeflytter: Ventilasjon som flytter varm luft .

Dingsen du linker til ser ut til å være ganske enkelt termostatstyrt vifte. Varmeforflytter høres ut som et velvalgt . Komplett produkt med vifte, kanal, rister og styring. Spesielt egnet for flytting av overskuddsvarme fra et varmt rom til et kaldere rom. Flexit varmeflytter 100X er et komplett produkt for flytting av luft. Viften gir meget lav lyd og lavt energiforbruk.


Pax Calima er kanskje den mest allsidige. Jeg skjønner ikke helt hva det betyr å flytte kW - vil det bety det samme der jeg flytter . Er det noen som har prøvd slike varmeflyttere (små vifter) som settes i veggen for å fordele varmen bedre?

Ubrukt varmeflytter vifte til 220v. Pakket opp før jeg så at det ikke var rett produkt til v for hytten. Effektiv varmeflytter med Ø1x 1mm-kanal og en termostat med 10-°C reguleringsområde. Prohar en innebygd elektronisk termostat som styrer viften og fiytter overskuddsvarme fra for eksempel en peisovn til rom ved siden . Har tenkt på om det kanskje er en løsning å sette inn et rør gjennom veggen fra stua og inn på soverommet på ca 110mm med 12V vifte ca . Egentlig bør det jo bare være litt rør og en vifte men jeg har ikke sett det.


Legg rør og bruk en skjult vifte beregnet på rør montering. Vifte med innebygget termostat og hastighetsregulering med trinn.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...