torsdag 26. juli 2012

Vinduskitt eller silikon

Det må da være like enkelt å bruke som silikon eller acryl? Var egentlig ikke så ille å få til synes jeg, har hjelp av ett silikon fugeverktøy. Så enten har jeg lest feil, eller så har produktet endret seg litt.

For vindusrammer av tre, stål og betong. Våre vinduskitt fungerer også utmerket for renovering av isolasjonsglass, drivhus og for. Trengs det en full restaurering eller holder det med enkelt vedlikehold?


I motsetning til akryl, silikon, polyuretan, etc.

Tecinneholder ikke skadelige syrer eller løsemidler som isocyanater, xylen, etc. Tidigare moderna kitt är ju värdelösa, torkar och svårt att få bort utan att skada glaset. Men modernare silikonkitt verkar ju bra eller? Som en eller annen så treffelig formulerte det: om epoxy møter silikon og får et barn. Et mykt stoff som du kan forme like fritt . Bør man bruke sikafleks eller silikon fugemasse?


Alt som skal sitte fast skal man bruke kitt med limevne, silicon har den ikke og stabiliserer . Du trenger: Skarp kniv eller baufilblad til å skjære gjennom gamle. Skal all maling fjernes, bruk en speedheater eller varmluftspistol.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...