tirsdag 14. august 2012

Kid sengesett

Kid har Norges største utvalg av sengetøy: sateng, damask, lin, krepp og percale. Kjøp sengesett på nett eller i butikk. Hos Kid finner du populære sengetøy til barn.

Nå også med Marcus og Martinus motiv. Svalende krepp er behagelig og luftig om sommeren. Få sommerfølelsen med nostalgisk krepp sengetøy.


Se vårt brede utvalg her – Kid Interiør.

Størrelser på sengesett, dyner og puter til barn. Har du oversikt over hvilken størrelse på dyna ditt barn skal ha, eller hvor de forskjellige størrelsene til barn . Morsomt sengesett med trykk med figurer fra den populære Minions-filmen. Dynetrekket med åpning i bunn og trykknapper.

Komfort og design er svært viktig når vi skal velge sengetøy. Noen liker tykke og varme sengesett, mens andre foretrekker tynne og glatte. Sengesett til enkeldyne og dobbeldyne. Kvaliteter i lin, sateng, damask, egyptisk bomull, ekstra fin bomull, krepp, flanell, percale. Dyne -stretch laken fra kid -sengesett fra kid -ekstra dynetrekk.


Nå har vi tilbud på sengesett i flanell fra 9- og dundyne fra 49-. Logg deg inn eller opprett en konto for å se mer fra Kid Interiør på Facebook. Sengesett, fiberdyner og - puter til voksne.


Besøk vår butikk på Lade Arena i Trondheim. Kid Interiør har stort utvalg av kvalitetsvarer innen gardiner, sengetøy, håndklær og interiør. Velg blant sesongens sengetøy i ulike modeller, farger og mønster. Shop tekstiler for senger enkelt online hos Ellos.


Kid Førde_uke30-31_451x450px_web_FB. Sitter og ser på sengesett på KID som en mulig julegave til mamma, men lurer på om et sengesett består av putetrekk og dynetrekk, eller er .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...