torsdag 9. august 2012

Klesposer oppbevaring

Hos JYSK finner du alltid dressposer, klesposer, m. Vi har dagers prisgaranti - kjøp på JYSK.

Få orden på klærne dine med våre oppbevaringsløsninger! Hos oss finner du et utvalg av klesbokser, klesposer og hengende klesoppbevaring. Sparer plass og beskytter klærne mot vann, lukt, mugg, smuss og insekter.


Vi har god kvalitet og et stort utvalg på oppbevaring hos Europris.

Du har alt fra esker, til plastkasser i alle størrelser, samt litt finere bokser som ser bra ut i entren . Klespose, dresspose, kjolepose, bunadspose, kjært barn har mange navn. Jeg har hørt at de kan ha det på sparkjøp, ikea, ki jysk og . Når det kommer til oppbevaring, unngå plast. Det inkluderer faktisk klesposer i plast fra renseri og vakuumposer. OPPBEVARINGKLESPOSE JESSICA 60x1CM. KLESPOSE JESSICA 60x1CM Vis større.


Boksene kan brukes til oppbevaring av så mangt. Gir mulighet for allsidig og praktisk oppbevaring.

Trekasse med håndtak, perfekt til oppbevaring. Lurte litt på om noen har prøvd sånn klespose man putter klær i og så suger all luft ut av så det tar minimalt med plass? Bunad er festplagget for mange, -også i jula. Men hvordan skal vi sørge for at den holder seg flott mellom hver gang den brukes? Ville helst hengt de i klesposer, men det har jeg ikke plass til.


Dunposer oppbevares best hengende i enden (i et hjørne i en tørr bod). BufretLignendeMange drømmer om mer oppbevaring.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...