fredag 10. august 2012

Konkurranse oppussing

Vinn i en konkurranse i kategorien Hus og hage. En heldig vinner får oppussing med Otto og hans dyktige team til en verdi av hele million kroner! Delta i konkurransen på våre messer.

Per Norges største kommersielle radiokanal med mer enn million lyttere daglig. Siden 19har vi underholdt Norge med hyggelige programledere, raske . Bettina vant drømmepremien, oppussing for 0kr fra LADY. Vinn oppussing, en LADY Makeover, til en verdi av 0kr i vår morsomme quiz.

Om du har et stygt rom, kan du sende inn bilder av dette og være med i konkurransen om å vinne 50. Arrangøren for denne konkurransen er Finn. I samarbeid med: Boligbyggelagenes fordeler for boligselskap.


Husk å aktivere medlemskortet ditt! For å bli kvalifisert til å bli med i konkurransen, er det en . Realitydeltagerne (innfelt) sto for oppussingen. Takk for at du viste interesse for smart oppussing. Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev for å få gode råd om .

Konkurranse på Sinnasnekkern's Facebooksider. Vi har verdens beste arbeidslag, smiler nytilsatt hotelldirektør Lars Kristian Amundsen på Fornebu. Nå starter konkurransen om hvem som skal bygge om 1. OPPUSSING: Deler av lokalene til medisin- og helsefag skal pusses opp.


Denne uken åpnet vi dørene for sesongen i både Norge og Portugal, og mens det fortsatt er vinter i Norden er Portugal et perfekt sted å tjuvstarte både . Konkurransen gjelder avtale om levering av tjeneste på malerarbeider, murerarbeider, branndører, gulvlister og utbedring av skader på parkett . Hvis du ønsker å delta i konkurransen til Radio Metro Trondheim kan du klikke her. Det er med stor forventning og glede av Boligpluss. Det spiller ingen rolle hvilken stil du sverger til, om du . Krav til dokumentasjon ved oppussing av bad. Men hva slags dokumentasjon bør du forvente å få etter at oppussingen er ferdig?


Sjekk ut vinneren, se et utvalg av de ulike bidragene til konkurransen og følg oppussingen her. Glad: Carita Engen er en av to fra Bodø som gikk videre i konkurransen om å vinne 1.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...