fredag 3. august 2012

Lady drivved

Forskjønner treverket; Motvirker gulning; Enkelt å få et vakkert og jevnt resultat . LADY Pure Nature interiørbeis gir treverket en vakker og naturlig matt overflate. Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet.

Gulvet har fått lov til å forbli ganske lyst, og blir dermed en ekstra fin kontrast . Vi leverer farger fra Jotun Lady Interiørbeis og Scanox Tyrilin. Idiotisk spørsmål, men har et verdensproblem om dagen.

Har, som nevnt i en annen trå beiset et bord med Lady interiørbeis i fargen drivved . Tips: Du kan få til drivved fargen ved å lage en blanding av del hvit. Lady har også en egen maling som heter drivve som har en flott matt . Lady Interiørbeis 90Kullsort, ett strøk. Lady Interiørbeis 90drivve to strøk.


Det står mellom Tyrilin interiørbeis eller Jotun Lady interiørbeis, og valget er enda ikke. Lady interiørbeis farge drivve fra inspirasjonssiden .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...