mandag 27. august 2012

Muuto stol

Muuto design finnes å kjøpe online på Room21. PynteputerSalgServeringstilbehørSkåler ServeringsfatSofaerStolerTepper. MUUTO er et skandinavisk designfirma som samarbeider med de ledende skandinaviske designerne for å skape originale produkter med nye perspektiver.

Be inspired by our chairs, sofas, tables and storage designed by the leading contemporary designers in Scandinavia. BufretLignendeDanske Muuto har håndplukket noen av Skandinavias beste designere. Det startet med accessories, men Muuto har i dag også lamper og møbler. De seneste skudd på stammen er den vakre Visu-stol, helt sikkert en ny klassiker fra .

Visu-stolen er et nytt bud på kryssfinér stolen, designet av Mika Tolvanen for Muuto. Ideén bak Visu stolen var å designe en skallstol med en diskret og tidløs . Muuto Nerd Bar Stool Sitte-høyde cm. Nyhet: Muuto Visu er en elegant og tidløs spisestol med god ergonomi. Sammenlign priser på Muuto Visu Stol (träben) Stol.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...