fredag 3. august 2012

Nordtvet bad

Svømmehallen ligger på Kalbakken og har et meters innebasseng, badstu, kafé, Actic treningsstudio og selger badeartikler. Actic Nordtvet er et gym med imøtekommende og trivelige instruktører som sammen med. Senteret ligger i underetasjen på Nordtvet bad ved Kalbakken, hvor .

Sentralt beliggende på Kalbakken midt i Groruddalen, er Nordtvet bad blant de best besøkte badene i Oslo. Ved siden av det vanlige publikum, brukes badet av . Svømmehall med 25-meters basseng og badstue. Selve badet ble bygd på 1970-tallet, men er et innbydende og lyst anlegg med stor takhøyde som bærer.

Tidligere har Svømmeklubben testet bad på Lambertseter, Holmlia, Bøler og Sogn. Nå var turen kommet til Groruddalens stolthet innen våtroNordtvet Bad. Siden forrige rekruttstevne har vi med hjelp og støtte fra sparebankstiftelsen fått på plass nye . Ett eldre bad som er godt vedlikeholdt med god tribuneplass og lyse trivelige lokaler. Nordtvet Ba Oslo: Se anmeldelser fra reisende, artikler, bilder og gode tilbud for Nordtvet Bad i Oslo, Norge på TripAdvisor. Selve badet ble bygd på 1970-tallet, men er et innbydende og lyst anlegg med stor takhøyde . Nordtvet Bad - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.


Bading er på tirsdager med oppstart i uke 11.

Hotell i Nordtvet bad med prisgaranti og hotellanmeldelser. Vi har hotell i Nordtvet bad i alle prisklasser og kategorier. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Juridisk selskapsnavn, Actic Norge AS avd Nordtveit Bad Oslo.


Gateadresse, Gårdsveien 09Oslo.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...