fredag 17. august 2012

Norsk ehandel 2015

Norsk E-Handel er en statistikkfylt rapport som gir et detaljert bilde av e-handelens utvikling. Rapporten er basert på en undersøkelse . For niende året på rad lanserer vi vår rapport, Norsk E-handel 201 som gir et detaljert bilde av e-handelens utvikling med spesiell fokus på .

Norsk E-handel 20er Dibs årlige rapport som gir et detaljert bilde av e-handelens utvikling. I år med spesiell fokus på mobil handel. Vi har samlet en oversikt over de vesentligste og viktigste rapporter, dokumenter og kunnskap om Norsk og Skandinavisk E-handel i 201 20og 2017.


Vi har laget en oppsummering av hva DIBS presenterte i den årlige rapporten om e-handel, mobil-handel og online betaling.

Norsk e-handel 20– kjøp på mobil øker med. Men hvordan står det egentlig til med den norske e-handelen i 2015? E-handelen fortsetter en sterk utvikling i hele Norden.


I Norge har onlinemarkedet økt fra milliarder . Virke e-Handel skal samle netthandelens små og store aktører, ivareta bransjens. Noen nøkkelfunn i årets rapport: - Den norske e-handelen har økt med på tre år - av handler med mobilen, utviklingen viser en .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...