onsdag 1. august 2012

Princess sengetøy

Innred soverommet med unikt sengetøy! Vi er meget stolte av våre sengesett. Designen er laget kun for oss og vi får stadig inn nye kolleksjoner.

Nå har vi kampanje på flere sengesett i nydelig kvalitet og lekker design. Velg det du liker best eller slå til å kjøp flere! Vi i Princess er opptatt av at du som kunde skal føle deg trygg når du handler hos oss.


Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være . Nå får du rabatt på sengetøy til barn. I sortimentet har vi mange ulike kvaliteter, mønster og farger - både til baby, barn og junior. Sengetøy av krepp er lett og luftig.


Kreppeffekten blir forsterket etter vask og skal ikke strykes. Sengesettet består av dynetrekk og putetrekk. Gjør barneværelset koselig med søtt barnesengetøy av høy kvalitet.


Når du kjøper sengetøy til barn og baby hos oss kan du være sikker på at produktene er . Har du en stor og deilig dobbeldyne kan du nå kjøpe sengesett til den og få hele rabatt på mengder av mønster og farger. Nå får du hele rabatt på et utvalg sengetøy av glatt bomull.

Sengesettet består av et dynetrekk og et putevar. Sikre deg dine favoritter nå før de tar slutt! Princess har et stort utvalg dyner og puter, sengesett, laken og sengetepper - Princessbutikken. Princess har et stort utvalg av sengetøy i sateng - velg mellom mengder av mønster, design og farger. Kid har Norges største utvalg av sengetøy: sateng, damask, lin, krepp og percale.


Kjøp sengesett på nett eller i butikk. Hos Kid finner du populære sengetøy til barn. Nå også med Marcus og Martinus motiv.


Princess har et bredt og tidsriktig sortiment med god kvalitet til konkurransedyktige priser. Godt utvalg av sengetøy, håndklær, gardiner og dyner og puter. Princess ønsker velkommen til nye og større lokaler!


Princess har et bredt og tidsriktig sortiment . Misfornøyd med sengetøy på Princess skrevet i Skravlesiden: Fikk en katalog i posten fra Princess som hadde en del salg i forbindelse med . Princess har lange tradisjoner og mye kunnskap innen gardiner og alle andre.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...