onsdag 29. august 2012

Prisstigning bolig kalkulator

Kalkulatoren er utviklet av smartepenger. Har du kommentarer eller spørsmål, send en epost til Rune Pedersen. Det er viktig å ha en realistisk prisforventning til nåværende bolig - dersom den skal selges i forbindelse med et kjøp.


Bruk god tid på visning og sjekk alltid ut . NB: Beklageligvis har vi teknisk trøbbel med denne kalkulatoren, så den virker ikke for øyeblikket. Prøv vår boligpriskalkulator og få en verdivurdering av din bolig. Du kan også abonnere på verdivurderingen og se anbefalte meglere i området.

Her kan du beregne gjennomsnittlig prisutvikling på boliger i forskjellige distrikter av. Her finner du alle boligkalkulatorene på ABC Penger. Sjekk verdien på egen og over mill. Søk på adresse og i kart og finn boligverdier, nylig solgte boliger og boliger som kommer for salg i . Boligprisene steg prosent fra 3. Prisene på blokkleiligheter steg mest med prosent. For dager siden - Bolig, lys og brensel, 10 0. Boligprisutviklingen kalkulatoren viser dermed gjennomsnittlige.


Prisen på bolig økte med fire prosent i januar.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...