tirsdag 28. august 2012

Rense gråvann

Spillvann fra husholdning deles i to forskjellige typer; svart- og gråvann. Svartvann er alt avløp som kommer fra toalett, mens gråvann . Rer et renseanlegg for gråvann med en rensekapasitet tilpasset hytte (personer).

Anlegget tilfredsstiller EU´s krav til rensing av gråvann. Renser gråvann fra hytte med inntil sengeplasser - døgn - krever slamsugebil. Med gråvann menes spillvann fra dusj, håndvask, oppvask og klesvask.


Renset gråvann fra Ecomotive Akan ledes bort i en enkel etterpoleringsgrøft.

Kapittel gjelder kun for utslipp av gråvann fra virksomhet med innlagt vann. Hei,Jeg skal bygge hytte med innlagt vann, og med utslipp for gråvann. Uansett, foran infiltrasjonsgrøften må avløpsvannet renses for fett og partikler, og til . I denne løsningen fra Jets, Ecomotive og UMB, skilles gråvannet og svartvannet. Gråvannet kan renses og tilbakeføres til naturen - med den . Der det er vanskelig å slippe gråvann(dusj servant) ned i grunnen kan.


Gråvann: Den del av avløpsvannet fra vanlig husholdning som kommer fra. Løsningen er lagt til rette for lokal rensing der det er vanskelige .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...