torsdag 30. august 2012

Sparkle brannmur

Har en lecapipe som er pusset,men som trenger litt sparkling før maling. Kan jeg bruke vanlig byggsparkel eller vil denne sprekke pga varmen . Forside Energi og varme Peis Ovn Pipe Brannmur Brensel Sparkle.

Forside Energi og varme Peis Ovn Pipe Brannmur Brensel Sparkling av vegg bak peisovn. Planen er å sparkle igjen dette for å jevne ut. Her er våre beste tips om hvordan indre og ytre hjørner skal sparkles før maling og tapetsering. Platene kan også kles med dekorstein, fliser og lignende. Hey'di Ildfast Mørtel er en sementbasert tørrmørtel med høy varmebestandighet som benyttes til innmuring av røykrør, pussing av brannmur, muring av ildsteder, . Vi er lei teglsteinsmuren bak peisen, og ønsker nå heller en helt slett brannmur.


Hvordan kan vi på enkleste måte få brannmuren slett uten å. Det er en liten sprekk i brannmur ca cm over ovn - kan jeg sparkle dette på vanlig måte? Hva slags maling brukes på brannmur - vannbasert eller . Dette er flytende sparkel som tykk maling. All sparkel kryper på underlaget, for å få en godt armert vegg må.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...