onsdag 1. august 2012

Spotter under kjøkkenskap

Skapbelysning og benkbelysning til kjøkken. Her har vi samlet all belysning til bruk under overskap på kjøkkenet. Vi har ferdige armaturer med LED og halogen. Capella møbelspot sett med stk 3W spotter og driver. Hvordan monteres spotter under overskap på kjøkkenet slik at ledninger blir minst mulig synlige?


Har ett ikea kjøkken som jeg ikke har montert enda, type lindingø, det er også valgt enn lyslist. Jeg kunne godt tenkt meg spotter under . Er på jakt etter spotter under kjøkkenskap. Vi har strømpunkt i skapet og kan legge ut derifra. Tenker først og fremst på integrerte spotter.


GODT LYS: Et kjøkken bør ha god generell belysning, for best mulig. Ettersom de ofte kommer med spotter, som gir et hardere lys, anbefales det å ha mulighet til å dimme lyset. Retningsbestemte downlights, downlights med . Oppdag sortimentet av rimelige belysningsløsninger til kjøkken! Vi har integrert kjøkkenbelysning som kan monteres over, inni eller under skap for å gjøre . Det finnes tynne LED-paneler som enkelt kan skjules under en hylle eller i et vitrineskap. Eller man kan gi hele rommet et løft ved å satse på innfelte downlights i . LEDVALUX DOWNLIGHT S Innfelte LED-armaturer QOD Innendørs LED vegg- eller takarmaturer Slim Shape LED LED lys under overskap TRESOL LED lys . Har du spotter over hele taket, får du belysning som i en gymsal, flat og uten.


Vi har lysrør under kjøkkenskapene, men vurderer å bytte disse ut med noe som lager. Vi har trekantede spotter i stål under kjøkkenbenken. Leiligheten er solgt så arbeidet må . De små halogenpærene i Grundtal-spotene under kjøkkenskapet går. Vi har hatt spotter, men av flere grunner funket ikke det.


Nå har vi fått stikkontakt inni skapet og må montere en form for belysning under . På et kjøkken hvor det tidvis er behov for mye lys er downlights en god og. Flere typer belysning for underskap:Chef,Ledstar og Zipstar. Jeg har kun brukt slike (ikke akkurat disse armaturene) under overskapene på alle kjøkken.


Håndtak: click-push på overskap og Highline grep på underskap. Se våres nettside for flere taklamper til kjøkken. Plasser benkarmaturen helt i forkant av skapet om den plasseres under overskap.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...