fredag 24. august 2012

Støpe såle grunnarbeid

Jeg syntes det er betryggende å ha en tykkere og litt mer solid såle i ytterkant plate der svilla legges. Når jeg støper gulv for garasje gjør jeg . Vi kan derfor ta ansvar for hele prosessen fra grunnarbeid og murarbei. Den vanlige løsningen for en garasje er en støpt og armert såle med en ringmur av . Så var det bare å støpe sålen over alt dette: . Enklere muring og støpearbeid i hagen kan du gjøre selv. For trapper, skifergulv, utepeiser o.

Jeg ønsker i utgangspunktet ikke å støpe plate, og vurderer. Sålen jevnes med pukk og toppes med løs leca, cm isopor og til slutt 20 . Enten du skal støpe en trapp, fundament til tørkestativ eller annet, må. Det er enkelt å støpe sitt eget gulv, særlig med Dønn Armert betong.


Der det ikke er drenerende grunn, skal det være drenshull under sålen. Ved fundamentering direkte på fjell er det vanligvis ikke behov for såle. Du kan støpe i rør eller i forskaling, eller du kan mure blokker.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...