onsdag 15. august 2012

Vikings sesong 4 tv2 zebra

Bli med på en storslått reise i tidenes mest påkostede dramaserie om vikingenes verden. Vikingtiden blir brakt til live gjennom . BufretLignendeTV Zebras offisielle Facebookside.

Fortvil ikke- Hele sesong av Fjorden Cowboys sendes i reprise på TV Zebra nå i påsken! Andre halvdel av den episke beretningen om vikingen Ragnar og hans familie. BufretLignendeLes førsteinntrykk av den nye serien som kommer på TVZebra og TVSumo. Constantine er tilbake i første traileren for sesong av Arrow. Flere reality-premierer venter, ny sesong av Blindspot og i tillegg er.


MacGyver, som kommer på TVZebra og TVSumo. Frikjent sesong 2: Kommer til høsten på TV 2. Vikings sesong 4: Kommer på TV Zebra 23. På TV Zebra kommer den amerikanske suksessen Vikings om to uker, samt en.


Sesong av Vikings har premiere på HBO Nordic i dag. Samtidig så frigjør strømmetjenesten de tre første sesongene av serien i sin helhet. Mer enn hundre nye serier og sesonger blir å se på norske skjermer i. ANMELDELSE: Vikings sesong – Fungerer dårlig uten hverandre.


Vikings sesong har premiere på HBO Nordic 19.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...