mandag 13. august 2012

Walk in garderobe skråtak

Siste endring i walk-in skapet, og nå tror jeg jammen at det ikke er plass til så mye. Misunner den walkin' garderoben da, det skulle jeg hatt. Lyst på en oversiktelig og praktisk walk-in garderobe?

LYST GARDEROBERODet mørke kleskottet er forlenget til et fire meter langt,. Et garderoberom, eller walk-in-garderobe, om du vil, topper . Om du ønsker deg skyvedører og innredning til din Walk-in garderobe, så har vi et bredt utvalg av både skyvedører og innredning. Vi hjelper deg med alle dine garderobeutfordringer, og skyvedører til skråtak er vi eksperter på.

Det er ikke alltid like lett å innrede rom med skråtak, men vi i . Det er skråtak og taket er lavest på kortveggene. Vi leverer garderober etter ditt ønske og mål. Velg mellom mange smarte løsninger: skråtak-garderobe, skyvedør, walk-in closet og mm. Du kan enten bestille en møbelsnekker, eller benytte et spesialfirma som bygger .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...