onsdag 26. september 2012

Møblere firkantet stue

Modulsofaen som sto øverst på ønskelisten er på plass. Men stuen er for liten og sofaen ble for stor. Vi viser deg noen enkle grep slik at du .

Stuen skal ikke bare huse mange forskjellige situasjoner og . Stuen var så stor at den var vanskelig å innrede. Et gulvteppe i stuen for eksempel, rådes av interiørarkitekt Torunn Tøllefsen. Hvordan kan man skape en innbydende og koselig stue, og samtidig holde seg innenfor en stram og moderne stil?

Vi er litt redde for å møblere midt i rom. Hvis du har en stor stue, kan det være lurt å skape skillevegger ved hjelp av for eksempel sofaen. Ikea har jo veldig fine hjelpemidler for å møblere soverom og kontor, men ingenting for stue.


Finnes det noen websider som har tips eller . Ei stue trenger ikke være så veldig stor, kan være kjempekoselig med lita stue. Det vanskeligste å møblere er en kvadratisk stue, som her: .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...