torsdag 1. november 2012

Delvis åpen kjøkkenløsning

For en barnefamilie kan det være nyttig å ha en åpen eller delvis åpen løsning slik at man kan bruke kjøkkenet til å dekke flere funksjoner. Mange ønsker seg en åpen kjøkkenløsning, og særlig på hytta er det koselig å være samlet i et stort allrom. En åpen kjøkkenløsning er ikke alltid det beste alternativet.

Du kan kanskje vurdere å delvis skille ut kjøkkenet med en liten vegg eller et annet interiørelement. Mange som skal pusse opp kjøkkenet, vil nok vurdere åpen kjøkkenløsning. Og dessuten har vi TV-en plassert slik at jeg delvis ser den fra kjøkkenet.


Foretrekker du åpen kjøkkenløsning, eller egen sone.

I mitt nye hus har jeg nå en delvis åpen løsning mellom kjøkken og stuen. Forslag til belysning delvis åpen kjøkkenløsning. Har åpnet opp veggen inn mot stuen og . Som nummer på lista står åpen kjøkkenløsning.


Dette har jo vært veldig i vinden de seneste årene. Mange river vegger for å binde sammen . Vi har ca mkjøkken i delvis åpen løsning med mstue, og har godt med plass til fem:-) mmed stue OG kjøkken hadde vært alt for .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...